David Kozma Apollo / VIDEO: Apollo spáruje s BMF Å¡ampionem Masvidalem | MMA : David kozma vs pirát krištofič.

Leandro apollo silva nedokázal ve vynikajícím souboji získat titul a david kozma dokázal roztrhat papírové předpoklady a obhájil pás . Kole bol zápas blízko k predčasnému ukončeniu, kedy silva posadil kozmu tvrdým predným direktom. Zatímco zpočátku jste měl navrch vy, s přibývajícími koly apollo . Stránka hráče david kozma na livesport.cz výsledky, detaily zápasů a program příštích zápasů. David kozma si ve videu nebral servítky.

Zatímco zpočátku jste měl navrch vy, s přibývajícími koly apollo . David Kozma obhájil titul welterovej váhy proti Apollovi
David Kozma obhájil titul welterovej váhy proti Apollovi from hashtag.zoznam.sk
"nevím, proč furt opakuješ, že se někam . Soupeře do titulového zápasu střední . "apollo, ty demente," začíná člen pražského primmat gymu. Zatímco zpočátku jste měl navrch vy, s přibývajícími koly apollo . A vítězem byl david růžový panter kozma, on udolal nebezpečeného apolla. Ani jeden z borců nechtěl udělat chybu, a tak jsme byli svědky taktické bitvy v postoji, kde měl navrch david kozma. Apollo ale zápas nedokázal ukončiť, a to sa mu . Result, fighter, event, method/referee, r, time.

"nevím, proč furt opakuješ, že se někam .

Apollo ale zápas nedokázal ukončiť, a to sa mu . David kozma si ve videu nebral servítky. Stránka hráče david kozma na livesport.cz výsledky, detaily zápasů a program příštích zápasů. Ani jeden z borců nechtěl udělat chybu, a tak jsme byli svědky taktické bitvy v postoji, kde měl navrch david kozma. David kozma porazil v obrovské bitvě leandra silvu a již potřetí uhájil titul šampiona velterové váhy. Apollo may / 29 / 2021, decision (unanimous) Viacerí sú toho názoru, že kozma a apollo sa svojimi výkonmi . Leandro apollo silva nedokázal ve vynikajícím souboji získat titul a david kozma dokázal roztrhat papírové předpoklady a obhájil pás . Result, fighter, event, method/referee, r, time. Apollo je lepší v každém aspektu boje než já, ale nemá tak dobrou psychiku a kondici (rozhovor). Soupeře do titulového zápasu střední . David kozma vs pirát krištofič. "nevím, proč furt opakuješ, že se někam .

Result, fighter, event, method/referee, r, time. Soupeře do titulového zápasu střední . Ani jeden z borců nechtěl udělat chybu, a tak jsme byli svědky taktické bitvy v postoji, kde měl navrch david kozma. Zatímco zpočátku jste měl navrch vy, s přibývajícími koly apollo . David kozma porazil v obrovské bitvě leandra silvu a již potřetí uhájil titul šampiona velterové váhy.

Leandro apollo silva nedokázal ve vynikajícím souboji získat titul a david kozma dokázal roztrhat papírové předpoklady a obhájil pás . Vyzyvatel Apollo posílá Kozmovi ostrý vzkaz | MMA Shorties
Vyzyvatel Apollo posílá Kozmovi ostrý vzkaz | MMA Shorties from www.mmashorties.cz
Zatímco zpočátku jste měl navrch vy, s přibývajícími koly apollo . David kozma porazil v obrovské bitvě leandra silvu a již potřetí uhájil titul šampiona velterové váhy. David kozma vs pirát krištofič. Viacerí sú toho názoru, že kozma a apollo sa svojimi výkonmi . Na konci kola se apollo . Ani jeden z borců nechtěl udělat chybu, a tak jsme byli svědky taktické bitvy v postoji, kde měl navrch david kozma. A vítězem byl david růžový panter kozma, on udolal nebezpečeného apolla. Apollo ale zápas nedokázal ukončiť, a to sa mu .

David kozma vs pirát krištofič.

"apollo, ty demente," začíná člen pražského primmat gymu. David kozma si ve videu nebral servítky. "nevím, proč furt opakuješ, že se někam . Apollo je lepší v každém aspektu boje než já, ale nemá tak dobrou psychiku a kondici (rozhovor). Kole bol zápas blízko k predčasnému ukončeniu, kedy silva posadil kozmu tvrdým predným direktom. David kozma porazil v obrovské bitvě leandra silvu a již potřetí uhájil titul šampiona velterové váhy. Leandro apollo silva nedokázal ve vynikajícím souboji získat titul a david kozma dokázal roztrhat papírové předpoklady a obhájil pás . Soupeře do titulového zápasu střední . Viacerí sú toho názoru, že kozma a apollo sa svojimi výkonmi . Zatímco zpočátku jste měl navrch vy, s přibývajícími koly apollo . Result, fighter, event, method/referee, r, time. Apollo may / 29 / 2021, decision (unanimous) A vítězem byl david růžový panter kozma, on udolal nebezpečeného apolla.

Apollo ale zápas nedokázal ukončiť, a to sa mu . Kole bol zápas blízko k predčasnému ukončeniu, kedy silva posadil kozmu tvrdým predným direktom. Result, fighter, event, method/referee, r, time. David kozma porazil v obrovské bitvě leandra silvu a již potřetí uhájil titul šampiona velterové váhy. Apollo may / 29 / 2021, decision (unanimous)

Kole bol zápas blízko k predčasnému ukončeniu, kedy silva posadil kozmu tvrdým predným direktom. David Kozma â€
David Kozma â€" eXtra.cz from media.extra.cz
Ani jeden z borců nechtěl udělat chybu, a tak jsme byli svědky taktické bitvy v postoji, kde měl navrch david kozma. Zatímco zpočátku jste měl navrch vy, s přibývajícími koly apollo . Soupeře do titulového zápasu střední . Apollo je lepší v každém aspektu boje než já, ale nemá tak dobrou psychiku a kondici (rozhovor). Leandro apollo silva nedokázal ve vynikajícím souboji získat titul a david kozma dokázal roztrhat papírové předpoklady a obhájil pás . Viacerí sú toho názoru, že kozma a apollo sa svojimi výkonmi . David kozma vs pirát krištofič. "apollo, ty demente," začíná člen pražského primmat gymu.

Apollo may / 29 / 2021, decision (unanimous)

"nevím, proč furt opakuješ, že se někam . Soupeře do titulového zápasu střední . Apollo ale zápas nedokázal ukončiť, a to sa mu . Viacerí sú toho názoru, že kozma a apollo sa svojimi výkonmi . Leandro apollo silva nedokázal ve vynikajícím souboji získat titul a david kozma dokázal roztrhat papírové předpoklady a obhájil pás . David kozma porazil v obrovské bitvě leandra silvu a již potřetí uhájil titul šampiona velterové váhy. Result, fighter, event, method/referee, r, time. Ani jeden z borců nechtěl udělat chybu, a tak jsme byli svědky taktické bitvy v postoji, kde měl navrch david kozma. David kozma vs pirát krištofič. David kozma si ve videu nebral servítky. Kole bol zápas blízko k predčasnému ukončeniu, kedy silva posadil kozmu tvrdým predným direktom. "apollo, ty demente," začíná člen pražského primmat gymu. Apollo may / 29 / 2021, decision (unanimous)

David Kozma Apollo / VIDEO: Apollo spáruje s BMF Å¡ampionem Masvidalem | MMA : David kozma vs pirát krištofič.. A vítězem byl david růžový panter kozma, on udolal nebezpečeného apolla. Stránka hráče david kozma na livesport.cz výsledky, detaily zápasů a program příštích zápasů. David kozma si ve videu nebral servítky. Zatímco zpočátku jste měl navrch vy, s přibývajícími koly apollo . Result, fighter, event, method/referee, r, time.